Alles van Mini & Co op een rij

Abonnementen

Alle abonnementen van Mini & Co. Met liefde gemaakt, en met veel plezier verpakt. Een toepasselijk kaartje met persoonlijke tekst maakt het helemaal af. Je hebt er na de aankoop geen omkijken maar naar, want de cadeautjes uit het door jou gekozen abonnement worden door Mini &Co op verschillende momenten tijdens de zwangerschap verstuurd. Een feestje om te geven én om te krijgen dus.

Toont alle 5 resultaten

& de losse producten

Ook voor kopen van losse producten ben je bij Mini & Co aan het juiste adres. We zijn pas net gestart en de focus ligt op dit moment op onze abonnementen, maar komende tijd vind je hier steeds meer items. Met liefde gemaakt, en met veel plezier verpakt. Ook bij deze cadeautjes bieden we de mogelijkheid dat ze direct naar de ontvanger gestuurd worden. Bestel er een toepasselijk kaartje bij, met een zelfgeschreven boodschap en jouw cadeautje is helemaal af!  Wederom een feestje om te geven én om te krijgen dus.

Echt een verrassing

Alle producten zijn handgemaakt, uniek en kunnen daardoor afwijken van de getoonde foto’s. De exacte samenstelling van cadeaus in het abonnement staat hier niet beschreven en getoond, en blijft daardoor een verrassing!