Hét leukste abonnement voor de zwangere vrouw

Abonnement Maxi

Een bijzonder waardevol zwangerschapsabonnement bestaande uit 5 cadeaumomenten en in totaal 8 unieke en handgemaakte verrassingen. De cadeaus worden op 5 verschillende momenten tijdens de zwangerschap bij de gelukkige bezorgd!

Dit zwangerschapsabonnement is méér dan een verzameling cadeautjes. Elk afzonderlijk Mini & Co product is een hoofdstuk uit het zwangerschapsverhaal. Voor het samenstellen van het abonnement werkt Mini & Co met verschillende verhaallijnen en 5 hoofdkleuren. Elk cadeaumoment wordt begeleid met een passend kaartje, uiteraard afgesloten met de lieve groetjes van jou als afzender. Maak je over de verzending ook geen zorgen. Mini & Co zorgt ervoor dat elk pakketje op een toepasselijk moment verzonden wordt en een feestje is om uit te pakken.

Mini & Co kleurlijnen

grijs/antraciet, donkerblauw, (mint)groen, okergeel, roest/aarde oranje

Handgemaakte producten

Alle producten zijn handgemaakt, uniek en kunnen daardoor afwijken van de getoonde foto's. De exacte samenstelling van cadeaus in het abonnement staat hier niet beschreven en getoond, en blijft daardoor een verrassing! Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken met liefde een pakket voor u op maat!

Prijs

De totaalprijs voor dit abonnement is inclusief BTW en verzendkosten. Dit bedrag wordt in één keer voldaan, voorafgaand aan de eerste verzending.

 79,95 incl. BTW

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Abonnement Maxi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hi! Kunnen wij je helpen?