Hét leukste abonnement voor de zwangere vrouw

Abonnement Mini

Een bijzonder waardevol zwangerschapsabonnement bestaande uit 2 cadeaumomenten en in totaal 5 unieke en handgemaakte verrassingen. De cadeaus worden op 2 verschillende momenten tijdens de zwangerschap bij de gelukkige bezorgd!

Dit zwangerschapsabonnement is méér dan een verzameling cadeautjes. Elk afzonderlijk Mini & Co product is een hoofdstuk uit het zwangerschapsverhaal. Voor het samenstellen van het abonnement werkt Mini & Co met verschillende verhaallijnen en 5 hoofdkleuren. Elk cadeaumoment wordt begeleid met een passend kaartje, uiteraard afgesloten met de lieve groetjes van jou als afzender. Maak je over de verzending ook geen zorgen. Mini & Co zorgt ervoor dat elk pakketje op een toepasselijk moment verzonden wordt en een feestje is om uit te pakken.

Mini & Co kleurlijnen

grijs/antraciet, donkerblauw, (mint)groen, okergeel, roest/aarde oranje

Handgemaakte producten

Alle producten zijn handgemaakt, uniek en kunnen daardoor afwijken van de getoonde foto's. De exacte samenstelling van cadeaus in het abonnement staat hier niet beschreven en getoond, en blijft daardoor een verrassing! Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken met liefde een pakket voor u op maat!

Prijs

De totaalprijs voor dit abonnement is inclusief BTW en verzendkosten. Dit bedrag wordt in één keer voldaan, voorafgaand aan de eerste verzending.

 39,95 incl. BTW

1 beoordeling voor Abonnement Mini

  1. Erica

    ik vond het echt superleuk om te ontvangen, bijzonder concept! In Corona tijd extra leuk, maar zelfs zonder corona is het fijn om iets thuis gestuurd te krijgen, zeker als je al ver in de zwangerschap bent en niet altijd meer zin hebt om erop uit te gaan of bezoek te ontvangen. 

    Erg leuk dat jullie bij de 1e zending al laten weten dat er meer aan zit te komen, dat geeft wat voorpret! Kadootjes zelf vond ik er mooi uitzien, top kwaliteit.

    Een tip: het was voor mij handig geweest om te zien wat een kado is. Bijv bij de 1e zending zat een soort van armband met kralen..is dat dan om in te bijten, waar gebruik je die etc? Inmiddels heb ik begrepen dat je daar een speen aan kan hangen volgens mij 🙂

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hi! Kunnen wij je helpen?