Hét leukste abonnement voor de zwangere vrouw

Abonnement Op maat & Co

Nog meer exclusiviteit? Kies voor het zwangerschapsabonnement helemaal op maat vóór en dóór u samengesteld. U bepaalt de grootte van het abonnement, het aantal cadeaumomenten en het aantal verrassingen. Samen kijken we naar een mooie en passende samenstelling. De cadeaus worden op verschillende momenten tijdens de zwangerschap bij de gelukkige bezorgd! Voor u hét droomabonnement om te geven en de voor gelukkige een groot feest om te ontvangen.

Dit zwangerschapsabonnement is méér dan een verzameling cadeautjes. Elk afzonderlijk Mini & Co product is een hoofdstuk uit het zwangerschapsverhaal. Voor het samenstellen van het abonnement werkt Mini & Co met verschillende verhaallijnen en 5 hoofdkleuren. Elk cadeaumoment wordt begeleid met een passend kaartje, uiteraard afgesloten met de lieve groetjes van jou als afzender. Maak je over de verzending ook geen zorgen. Mini & Co zorgt ervoor dat elk pakketje op een toepasselijk moment verzonden wordt en een feestje is om uit te pakken.

Kleurlijn op maat

Bij het abonnement ‘Op maat & Co’ is het doorgeven van de voorkeurskleur mogelijk. Kies uit een van onderstaande hoofdkleuren.

– grijs/antraciet
– donkerblauw
– (mint)groen
– okergeel
– roest/aarde oranje

Variabele prijs

Onderstaande totaalprijs is een richtprijs en afhankelijk van de samenstelling van het abonnement. De overeengekomen prijs inclusief BTW en verzendkosten. Dit bedrag wordt in één keer voldaan, voorafgaand aan de eerste verzending.

Handgemaakte producten

Alle producten zijn handgemaakt, uniek en kunnen daardoor afwijken van de getoonde foto's. De exacte samenstelling van cadeaus in het abonnement staat hier niet beschreven en getoond, en blijft daardoor een verrassing! Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken met liefde een pakket voor u op maat!

 0,01 incl. BTW

1 beoordeling voor Abonnement Op maat & Co

  1. Charlotte Nefs

    Ik heb een op maat samengesteld abonnement cadeau gedaan aan een zwangere vriendin. Het eerste pakketje is al aangekomen en viel enorm in de smaak! De persoonlijke touch, de mooie producten en het met veel zorg en liefde samenstellen van de pakketjes maken mij een heel tevreden klant. Ook het overleg voorafgaand aan mijn bestelling verliep heel soepel. Echt een aanrader als je een leuk en origineel cadeau wilt geven!

    Charlotte

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hi! Kunnen wij je helpen?