Hét leukste abonnement voor de zwangere vrouw

Elke week een vraag. Het dagboek voor 4 jaar

In de eerste levensjaren van jouw ‘mini’ gebeurt er zoveel! Alle clichés zijn waar en voordat je het weet zijn ze groot =). Maar hoe onthoud je al deze kleine, waardevolle momenten en ontwikkelingen? Leg al het moois vast in ‘het dagboek voor 4 jaar’ van Mini & Co. Dit mini dagboekje stelt slechts 1 vraag per week waar je kort op antwoordt. Het is dus geen opgave om dit leuke boekje bij te houden. Bovendien heeft het een lief klein formaat (A6), perfect voor op het nachtkastje!  

Het boek volgt de 52 weken van het jaar. Je beslist zelf in welke week je begint (dit hoeft dus niet week 1 te zijn) en beantwoord vanaf dat moment elke week een vraag op de bovenste regels. Vul zelf '20 .. ' aan. Na een jaar kom je weer bij dezelfde vraag uit. Beantwoord de vraag nu op de regels eronder, maar vergeet vooral ook niet even terug te blikken en stil te staan bij de ontwikkeling. Vul het boekje aan met leuke foto's en woordjes van de week.

Na vier jaar is jouw persoonlijke meesterwerk klaar! Je hebt dan een uniek, maar vooral heel waardevol, mini dagboek voor je liggen boordevol herinneringen. Geef het boek een mooi plekje en pak het er regelmatig nog eens

Gewicht 150 g
Afmetingen 15 × 11 cm
Binding

Ringband

Verzendkosten

De getoonde prijs is exclusief verzendkosten. Het is tevens mogelijk om dit product af te halen.

 12,95 incl. BTW

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hi! Kunnen wij je helpen?