Hét leukste abonnement voor de zwangere vrouw

Wie is Mini & Co

Het gezicht achter Mini & Co; twee zussen met passie voor handgemaakte producten, creatief ontwerpen en ondernemen. Wij zijn Sabrina en Lisa Repkes, beide wonend in Noord-Brabant. Het ondernemerschap hebben we al vanuit de wieg meegekregen en blijft kriebelen. De combinatie van creativiteit en commercie loopt al jaren als leidraad door ons leven. Daaruit voort komen weer mooie ideeën die we met veel liefde omzetten in concepten en tot leven brengen in concrete producten. Gedurende het gehele proces staat daarbij de beleving centraal. Het totaalplaatje moet kloppen. We maken niet simpelweg producten, maar producten die onderdeel zijn van een storyline, een totaalconcept. Stuk voor stuk zijn de producten met oog voor detail en praktische toepasbaarheid ontworpen. 

Mini & Co vindt jouw mening over en ervaring met onze producten erg belangrijk. We horen dan ook ontzettend graag of je tevreden bent met de aankoop. Als we iets anders voor je kunnen betekenen, laat het dan ook gerust weten!

Volg ons op social media en voel je vrij om ons te taggen in foto’s. We zijn heel benieuwd waar onze producten terecht komen en hoe ze worden gebruikt. Heb je vragen, wil je graag meer weten of heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op: 

email: info@mini-co.nl   |   bel/whatsapp: 06-30035049

Abonnement 'Mini'

Een bijzonder waardevol zwangerschapsabonnement bestaande uit 3 cadeaumomenten en in totaal 5 unieke en handgemaakte verrassingen. De cadeaus worden op 3 verschillende momenten tijdens de zwangerschap bij de gelukkige bezorgd!

Abonnement 'Midi'

Het Midi zwangerschapsabonnement bestaat uit 5 cadeaumomenten en in totaal 7 unieke en handgemaakte verrassingen. De cadeaus worden door Mini & Co op 5 verschillende momenten tijdens de zwangerschap bij de gelukkige bezorgd!

 

 

 

Abonnement 'Maxi'

Hét exclusieve zwangerschapsabonnement bestaande uit 7 cadeaumomenten en in totaal 8 unieke en handgemaakte verrassingen. De cadeaus worden op 7 verschillende momenten tijdens de zwangerschap bij de gelukkige bezorgd!

Abonnement op maat.

Nog meer exclusiviteit? Kies voor het zwangerschapsabonnement helemaal op maat vóór en dóór u samengesteld. U bepaalt de grootte van het abonnement, het aantal cadeaumomenten en het aantal verrassingen. Samen kijken we naar een mooie en passende samenstelling. De cadeaus worden op verschillende momenten tijdens de zwangerschap bij de gelukkige bezorgd! Voor u hét droomabonnement om te geven en de voor gelukkige een groot feest om te ontvangen.

Echt een verrassing

Alle producten zijn handgemaakt, uniek en kunnen daardoor afwijken van de getoonde foto’s. De exacte samenstelling van cadeaus in het abonnement staat hier niet beschreven en getoond, en blijft daardoor een verrassing! 

 

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hi! Kunnen wij je helpen?