Hét leukste abonnement voor de zwangere vrouw

 Mini & Co Zakelijk

Ook zakelijk gezien denkt Mini & Co graag met je mee! Is jouw werknemer of collega zwanger? En wil je haar graag een mooi en origineel zwangerschapscadeau geven? Verras haar een of meerdere momenten tijdens de zwangerschap met een zwangerschapscadeau of -abonnement van Mini & Co. Laat jouw werknemer of collega in deze bijzondere tijd weten dat je aan haar denkt met unieke, handgemaakte en bruikbare verrassingen! Op onverwachte momenten valt tijdens de zwangerschaps- en/of verlofperiode een cadeautje op de deurmat. Natuurlijk is dit ook mogelijk in de kraamperiode. De handgemaakte cadeautjes van Mini & Co: Met liefde gemaakt, en met veel plezier verpakt. Na de aankoop nemen wij alles uit handen. De cadeautjes uit het door jou gekozen abonnement worden door Mini &Co op verschillende momenten tijdens de zwangerschap direct naar de gelukkige gestuurd. Een toepasselijk kaartje met persoonlijke tekst maakt het helemaal af.

Een feestje om te geven én om te krijgen!

Heb je vragen, wil je graag meer weten of heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact met ons op: 

email: info@mini-co.nl   |   bel/whatsapp: 06-30035049

Abonnementen 'Mini, Midi of Maxi'

Deze zwangerschapsabonnement bestaan uit meerdere cadeaumomenten en per keer één of twee unieke en handgemaakte verrassingen. De cadeaus worden door Mini & Co op verschillende momenten tijdens de zwangerschap bij de gelukkige bezorgd!

Zwangerschapscadeau

Gaat je voorkeur uit naar een eenmalig cadeau in plaats van verschillende cadeaumomenten? Dat kan. Met liefde stellen we een pakket samen wat voldoet aan de wensen en het budget! In overleg verpakken we dit al een mooi geheel en versturen het voor je met een persoonlijke boodschap!  

Abonnement 'op maat'

 

Hét exclusieve zwangerschapsabonnement speciaal voor jouw organisatie samengesteld. Het aantal cadeaumomenten en verrassingen bepaal je zelf. Combineren met ‘eigen’ cadeaus? Dat kan! Aangepast aan de huisstijl? Zeker! Neem contact met ons op 🙂

Abonnement op maat.

Nog meer exclusiviteit? Kies voor het zwangerschapsabonnement helemaal op maat vóór en dóór u samengesteld. U bepaalt de grootte van het abonnement, het aantal cadeaumomenten en het aantal verrassingen. Samen kijken we naar een mooie en passende samenstelling. De cadeaus worden op verschillende momenten tijdens de zwangerschap direct naar de gelukkige verstuurd.

 

Personalisatie
Afhankelijk van de samenstelling van het abonnement kunnen we het bedrijfslogo terug laten komen in de producten of de kleurlijn aanpassen aan de zakelijke huisstijl. Elk pakketje wordt begeleidt met een toepasselijk kaartje voor die periode, tevens een uitgelezen kans om een (extra) persoonlijke twist aan de verrassing te geven. Graag gaan we samen met u in gesprek!

 

 

 

Chat openen
1
Heb je een vraag?
Hi! Kunnen wij je helpen?